Vilkår og betingelser

Handelsbetingelser

Oplysninger om Mooveonn.com

Mooveonn.com
Vesterbro 23DK – Odense-5000
Danmark

CVR-nr.: 40334246

E-mail: hi@mooveonn.com

 

 

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for Mooveonn.com.

 

Bestilling

Alle priser vises i DKK og er eksklusiv moms.

Når du bestiller produkter på Mooveonn.com, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en ordrebekræftelse fra Mooveonn.com. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse.

I teoretiske tilfælde kan der ske systemfejl, der gør, at du kan bestille et produkt, der for Mooveonn.com ikke er muligt at producere. I sådanne tilfælde vil Mooveonn.com kontakte dig og opstille forskellige løsningsforslag, hvor en af dem altid vil være, at du kan lade handlen gå tilbage.

 

Betaling

Du har følgende 2 muligheder for betaling:

  1. Betalingskort (debit- og kreditkort): Vi modtager følgende kort:   Visa-electron, Mastercard , Maestro og VISA.
  2. Bankoverførsel (7 dages betalingsfrist ved aftale): Vi sætter gang i produktionen med det samme bestilling er foretaget. Når varen er sendt, modtager kunden en faktura, der skal betales senest efter 7 dage.( Gælder kun ifølge aftale)

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Mooveonn.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Sikkerhed

Betales der med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Mooveonn.com eller andre har mulighed for at læse oplysningerne.

  • Ved standardvarer, som “Gadeskilte” og “Klikrammer”, trækkes beløbet, når varerne sendes fra Mooveonn.com
  • Ved kundetilpassede produkter, som eksempelvis “Bannere”, ”Plakater”, ”Rollup bannere” og ”Klistermærker”, trækkes beløbet, når produktionen eller designet startes.
  • Send aldrig penge til Mooveonn.com pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til Mooveonn.com pr. brev.

 

Privatlivspolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Den dataansvarlige på Mooveonn.com.

 

Behandling af personoplysninger

Når du foretager et køb, registrerer vi dine personoplysninger i vores system.
Vi passer naturligvis på dine oplysninger, og behandler dem i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Mooveonn.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.
I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det.
Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål,
som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener,
at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hi@mooveonn.com.

 

Levering

 

Ved kundetilpassede produkter, som eksempelvis “Bannere”, ”Plakater”, ”Rollup bannere” og ”Klistermærker”, er designtiden typisk 4 til 6 arbejdsdage, imens produktionstiden ligeledes er typisk 5 arbejdsdage.

Mod ekstrapris er der mulighed for at bestille ekspreshåndtering og ekspresfragt. Dette gøres samtidig med, at ordren placeres i vores e-shop.

Ønskes den præcise dato kan Mooveonn.com kontaktes telefonisk på 50223310 eller på mail, hi@mooveonn.com. Mooveonn.com vil ikke i alle tilfælde kunne oplyse om dato for levering, da det kan være afhængigt af Mooveonn.com’s underleverandører og de benyttede fragtfirmaer.
Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage, Mooveonn.com’s leverandørers ferieperioder og fejlleverancer fra leverandører.

 

Ønskes levering til udlandet, vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift for Mooveonn.com. Du vil altid få oplyst denne pris, inden vi starter produktionen af det bestilte produkt, og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker at gennemføre ordren.

Hvis varen er mangelfuld ved modtagelse, har du som køber ret til at få en omlevering. Du bedes i denne forbindelse kontakte Mooveonn.com hurtigst muligt for en redegørelse.

Når varerne sendes fra vores fabrik, modtager bestilleren en leveringsmeddelelse via e-mail. Denne leveringsmeddelelse indeholder information, som gør det muligt for bestilleren at følge og spore sin vare frem til levering hos bestilleren.

 

Forsinkelser

Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han af Mooveonn.com har fået tilkendegivelse om, at dette kan overholdes.

Fortrydelsesret

Ved standardvarer som eksempelvis “Gadeskilte” og “Klikrammer” gælder forbrugeraftalelovens §18 hvilket giver dig 14 dages fuld returret med mulighed for ombytning eller refundering af det fulde beløb inkl. forsendelsesomkostninger fra os til dig. Som kunde står du dog selv for forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering af varen.

Ved kundetilpassede produkter, som eksempelvis “Bannere”, ”Plakater”, ”Rollup bannere” og ”Klistermærker”, er der lovmæssigt kun fortrydelsesret på indtil produktionen påbegyndes.  Se forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4. herunder:

”Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning”.

 

Returnering

Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. I tilfælde af at du ønsker pengene retur, skal vi også bruge registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer) på den konto, som pengene skal overføres til.

Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 5 arbejdsdage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.
Ved returnering af varer betaler du selv for forsendelsen.

Returvarer skal pakkes forsvarligt ind. Beskadigede returvarer, der modtages af Mooveonn.com byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen.
Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

 

Reklamation

Transportskader skal hurtigst muligt anmeldes til Mooveonn.com. Hvis transportskaden er tydelig på emballagen ved modtagelse, bedes du nægte modtagelsen og straks herefter kontakte Mooveonn.com, hvorefter skaden vil blive udbedret.

 

Hvor hurtigt skal du reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

Mooveonn.com
Vesterbro 23

Dk/Odense – 5000

 

Indlevering af eget grafisk materiale

Hvis du ønsker at få produceret grafisk materiale leveret af dig, er det dit eget ansvar at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale.

Mooveonn.com har intet ansvar for manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder. Pådrager Mooveonn.com sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende hjemmel til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder du Mooveonn.com skadesløs for et sådan ansvar.

  • Mooveonn.com forbeholder sig retten til ikke at producere dine motiver, såfremt Mooveonn.com er i tvivl, om det strider mod lovgivning eller kan virke stødende for nogen.
  • Mooveonn.com forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver, såfremt det af Mooveonn.com vurderes til at være i for dårlig kvalitet.

 

Øvrige betingelser
Udover det der angives i ovenstående handelsbetingelser, gælder købeloven.

 

Cookies

På Mooveonn.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Mooveonn.com, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Mooveonn.com

 

Klagevejledning

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hi@mooveonn.com.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

youwintipobetsüperbahisjasminbetlimanbet
bahis forumubetvolesüpertotobetimajbet